Team Buildings

La  manca de rendibilitat i èxit a una empresa està directament relacionada amb la desmotivació laboral dels seus treballadors.

Per altra banda, els principals motius de desmotivació i falta de rendiment d’aquest son la sensació d’estancament al seu lloc de treball, la monotonia diària i la falta de comunicació i reconeixement recurrent a la feina.

Desmotivació laboral
Team Building

Des de Rutatur t’oferim sortides i activitats amb BTT tradicional i bicicletes elèctriques per a grups d’empresa pel Montseny i Montnegre Corredor, que et permetran crear la cohesió i establir la comunicació que el teu equip necessita per millorar les relacions entre ells i augmentar així, el benestar laboral.

Què oferim?

Però, què aportarà això a la teva empresa?

  • Augment de la productivitat

Quan les persones treballen juntes amb un objectiu comú, són més competitives que quan ho fan de manera individual. Els membres de l’equip poden compartir idees i recursos i això crea noves oportunitats per a la innovació i la productivitat en general.

  • Majors probabilitats d’èxit

Els estudis en aquest camp demostren que, a l’hora d’assolir objectius concrets, els equips tenen major èxit que les persones que treballen a escala individual. De fet, un estudi realitzat per Harvard Business Review va descobrir que les empreses amb equips d’alt rendiment tenien un creixement d’ingressos un 50% major que les que no el tenien. A més, segons enquestes realitzades per Gallup, els treballadors que se senten compromesos amb la seva feina i l’empresa tenen fins a tres vegades més de probabilitats de ser altament productius davant els que no ho estan.

  • Millor presa de decisions

Un equip cohesionat té major capacitat de presa de decisions que els que no ho estan ja que existeix una major confiança i comunicació entre ells i poden col·laborar de manera més efectiva.

  • Treball més eficient

Els equips amb alts nivells de cohesió tendeixen a estar més a gust i ser més feliços a la feina ja que gaudeixen de treballar junts, formant equip, i se senten més realitzats amb les seves tasques.

  • Millor resolució de problemes i conflictes

La cohesió millora la comunicació entre el personal i les persones que gaudeixen d’una millor comunicació entre elles, tenen les eines que els permet resoldre problemes per sí mateixes sense haver de passar per gerència o recursos humans. A més, quan hi ha una bona comunicació disminueixen els conflictes i això millora substancialment la productivitat, ja que s’eliminen les reunions i discussions innecessàries sobre temes que podrien resoldre’s mitjançant una simple conversa directa.

Avantatges dels nostres Team Buildings

QUALITAT

A més de ser tècnics titulats i especialitzats en el món de la bici som uns grans apassionats del medi natural i la muntanya.

UBICACIÓ

Ens trobem a la mateixa estació de tren de Santa Maria de Palautordera, només has de baixar del tren i agafar la bici.

RESTAURACIÓ

Sabem de la importància d’un bon dinar per poder acabar la jornada amb un gran ambient i compartint els moments viscuts. Per això comptem amb els millors partners de restauració de la zona que us oferiran la millor qualitat i el millor servei i sempre, al millor preu!

A MÉS…

Oferim la possibilitat de combinar les rutes i sortides amb altres activitats del nostre catàleg de PacksTur.

Team Building

Des de…

44€/persona

WhatsApp chat